TOP EVENTS

Events

JEAN MICHEL JARRE @ TAKSIRAT 18

ТАКСИРАТ 18  

13.11.2016

Влез: 19:30 часот

Почеток: 20:30 часот

ВИП Арена СЦ Борис Трајковски

1.000,00 ден.

КК Работнички - КК Фенербахче

70 години КК Работнички (Ревијален натпревар) КК Работнички - КК Фенербахче  

30.09.2016

Почеток: 19:00 ч. ВИП Арена Борис Трајковски
200,00 ден.

Morcheeba (Skye & Ross) @Taksirat, Skopje

Таксират 2016  

25.11.2016

Почеток: 20:30 ч. МКЦ, Дансинг Сала
1.000,00 ден.

30 ГОДИНИ ОД ПОЛНОЌНА ЗАБАВА ВО СКОПЈЕ И МАКЕДОНИЈА

29.10.2016 Сабота Почеток: 21:00 Метрополис Арена
200,00 ден.

BERNAYS PROPAGANDA 10 години од првиот концерт - онака!

17.02.2017  

Почеток: 21:00 часот

МКЦ
200,00 ден.

BOJAN Z & JULIAN LAGE TRIO @ SKOPJE JAZZ FESTIVAL 2016

Skopje Jazz Festival  

13.10.2016

Влез: 20:00 часот

Почеток: 20:30 часот

Македонски Народен Театар

600,00 ден.

EVANS/DAHL/DUNKELMAN - PULVERIZE THE SOUND & THOMAS DE POURQUERY “SUPERSONIC” @ SKOPJE JAZZ FESTIVAL 2016

Skopje Jazz Festival  

16.10.2016

Почеток: 20:00 часот

Македонски Народен Театар

600,00 ден.

GIRLS NAMES & SUSIJAT

08.10.2016

Почеток: 20:30 ч. МКЦ
250,00 ден.

GOCE STEVKOVSKI SEPTET with DZIJAN EMIN @ SKOPJE JAZZ FESTIVAL 2016

Skopje Jazz Festival  

15.10.2016

Почеток: 24:00 часот

Сити хол центар

200,00 ден.

JOSS STONE

Skopje Jazz Festival 2016  

14.10.2016

Почеток: 00:00 ч. МКЦ, Дансинг Сала
1.500,00 ден.

MADE TO BREAK & THE THING @ SKOPJE JAZZ FESTIVAL 2016

Skopje Jazz Festival  

15.10.2016

Почеток: 20:00 часот

Македонски Народен Театар

600,00 ден.

RUSSIAN CIRCLES & HELEN MONEY

14.11.2016

Почеток: 22:00 ч. МКЦ
250,00 ден.

SKOPJE JAZZ FESTIVAL 2016 || КОМПЛЕТ БИЛЕТИ /FESTIVAL SET

SKOPJE JAZZ FESTIVAL 2016 13-16.10.2016 МАКЕДОНСКИ НАРОДЕН ТЕАТАР CITY HALL CENTAR
2.000,00 ден.

VINICIUS CANTUARIA canta Jobim & MARCIN WASILEWSKI TRIO with JOAKIM MILDER @ SKOPJE JAZZ FESTIVAL 2016

Skopje Jazz Festival  

14.10.2016

Почеток: 20:00 часот

Македонски Народен Театар

600,00 ден.

БЛОК КАРТА || МАКЕДОНИЈА - ИЗРАЕЛ / МАКЕДОНИЈА - ИТАЛИЈА

06.10.2016 09.10.2016 Почеток: 20:45 Национална Арена Филип II
250,00 ден.

Глобален Лидерски Самит Македонија 2016

ГЛОБАЛЕН ЛИДЕРСКИ САМИТ МАКЕДОНИЈА 2016  

12.11.2016

Регистрација: 09:00-09:45 часот

Почеток: 10:00 часот

хотел Александар Палас

1.000,00 ден.

ЈАС ИСИДОРА || БАЛЕТ

01.10.2016 Македонска Опера и Балет Мала сцена Почеток: 20:00 часот
200,00 ден.

МАКЕДОНИЈА - ШКОТСКА У21

Квалификации за Европско Првенство У21  

11.10.2016

Почеток: 18:45 ч. Национална Арена Филип II
100,00 ден.

РК Металург - РК Нексе || СЕХА ЛИГА

27.09.2016 Почеток: 20:30 часот ВИП Арена, СЦ Борис Трајковски
60,00 ден.